fredag, april 18, 2014

Woodstock

Her til morgen stod vi nogenlunde tidligt op, ligesom alle andre dage. Vi kørte hen for at sige farvel til Daniel, og fik også lige kigget ind i skolens kæmpe store nye koncertsal, der er special bygget og alt muligt sådan at ligemeget hvor man sidder, hører man det samme.
Herefter vendte vi næsen hjemad men stoppede dog i lille Woodstock. Hvis man ved bare en lille smule om musik og historie, var der i 1969 en kæmpe stor musikfestival, og det var sådan denne lille by opstod. Der var en masse underlige små butikker, og vi mødte endda en mand i musikforretningen som seriøst lignede at han hverken var blevet klippet eller havde skiftet tøj siden 1969. Mega sjovt. Hele byen var som et lille museum, virkelig underlig oplevelse.
Tættere på hjem ende vi med at køre af motorvejen pga. kø. Dette betød at vi kørte hele vejen igennem Pensylvanvia, også Amish land som jeg kalder det haha. Der er et område i Pensylvanvia hvor der især er mange amish folk, så lige pludselig kørte vi forbi en hestevogn, og hov! Der var nogen der havde sådan noget rigtig gammeldags tøj på, og ej der står heste bundet ude foran butikken!
Det var simpelthen så underligt, men også virkelig underligt at se i virkeligheden(jeg skrev nemlig en opgave om amish i niende klasse.)

Fandt dette i en sjov lille butik

Pynt rundt om i byen

Fin butik med en hel masse forskellige stearinlys

Så det her på et toilet og syntes simpelthen at det var vildt sjovt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar