mandag, april 14, 2014

Haverford og Princeton

Så har jeg været på mit første collegebesøg. Turen gik til Haverford cirka en halv time fra Philadelphia. Et lille bitte campus, og det var godt nok nogle gamle gotiske bygninger. Først blev vi vidst rundt på hele området og så nogle af bygningerne. Herefter var der et informationsmøde som vi så ikke blev til, hvert fald ikke det hele.
Næste stop var Princeton, et kæmpe stort område og endnu flottere campus end Haverford. Jeg var ikke særlig vild med det der, så Princeton er mit ynglings indtil videre. De store bygninger i lyse sten var altså bare flotte. Her havde vi en teaternørd som guide, uheldigvis vidste han ikke særlig meget andet end hvad der foregik med hensyn til teater på campus, så det var ikke vildt meget information vi fik ud af ham. Igen sad vi igennem et informationsmøde, der dog var lidt anderledes. Da der var mange flere mennesker på Princeton var det i deres koncertsal, så det var kæmpe stort og super flot.
Herefter fortsatte vi mod New York hvor vi skulle besøge noget af Joe's familie. Mega hyggeligt! Vi gik også lige en tur med deres hund. Hold op hvor jeg savner at have hund!

Biblioteket på Haverford som Camilla var helt vild med

En af bygningerne med værelser på Haverford.
Lidt uhyggelig hvis du spørger mig.

Kirken på Princeton. SÅÅÅÅÅÅ FLOT

Jeg tror nok det her var biblioteket på Princeton.

Joe og Isabella gad ikke med rundt på dagens anden tour.
Så de fandt noget andet sjovt at lave.

Koncertsalen også på Princeton. Heeelt vildt flot,
det var jo ligesom at være i det kongelige teater eller sådan noget.

On the road to New York City

Hyggetur i et fremmed nabolag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar