mandag, februar 03, 2014

Hawaii #3

ANANAS DAG!
Dagen startede med sightseeing, hvor vi så the Hawaii State Capitol, Iolani Palace(det eneste slot/palads i hele USA) og sagde hej til statuerne af Hawaiis første konge og sidste droning. Hawaii havde nemlig monarki før de blev en del af USA. Efter det gik turen videre til Dole ananas plantage, hvor vi prøvede verdens bedste ananas whip. Det er en slags is, men uden mælk
Så var det afsted til the North Shore, som er hjemsted for nogle af de bedste surfkonkurrencer i verden. Her fik vi lidt tid til at shoppe og købe mad. Blev anbefalet et sted hvor vi kunne købe en ananasburger, og hold op hvor var den lækker! Efter en pause i regnen kørte vi til Sunset Beach, hvor noget af Baywatch er optaget. Denne strand er også rigtig berømt for sine store bølger og surfkonkurrencer. Det blev dog kun et kort stop for at tage billeder, før vi igen kravlede ind i bussen og kørte afsted til the Polynesian Culture Center.
Her gik vi rundt i regnvejr, og så små shows rundt omkring i "parken". Aftenen sluttede med showet Ha, der betyder The Breath of Life. Det var et hula show, der tog os til alle de forskellige polynesiske øer, og vi så forskellige traditioner når man gror op de forskellige steder. Det hele startede med at en baby blev født, og det sluttede da han var vokset op og havde fået sit eget barn. Det var virkelig et godt show, og der var både mænd der dansede med ild og alting. Helt klart et besøg værd hvis man kommer til Hawaii.

Inden i Capitol Building

Den første konge af Hawaii
King Kamehameha

Dole ananas whip

Ret sejt by skilt hvis man spørger mig

Ananasburger til frokost

Sunset Beach

Ham her lavede ild for øjnene af os!

Før Ha
(Alle mennesker før "hegnet" er udvekslingsstudenter)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar