søndag, august 11, 2013

New York dag 2

Vi lavede så meget igår, at det slet ikke er til at fatte. Startede med at tage bussen tilbage til NY, hvorefter vi gik direkte mod Rockefeller Center for at komme helt op i toppen af bygningen, og nyde den fantastiske udsigt. Straks efter fortsatte vi mod Empire State Building, hvor vi også var helt til tops. Begge ting på omkring to timer, det er ret godt klaret.
Efter Empire State tog vi en taxa hen til 9/11 memorial. Hvis ikke der havde været sådan en MEGA lang kø, var vi måske gået der ind, men jeg måtte nøjes med at se det tomme hul i Skylinen.
Så kom turen til at se the Statue Of Liberty. Vi sejlede der ud, lå til kaj, men vi blev på båden. Jeg hørte en sige, at hvis man gik af skibet, kunne man nok først komme med tilbage igen klokken ti! Og det her var klokken fem! Uheldigvis kom vi ikke om foran statuen, så vi måtte igen nøjes med at se den fra siden.
Efter endnu en "Hvad gør vi nu?" krise, tog Olivia, Frepp, Sören og mig hen i Apple butikken. Den har et indgangsparti der minder om Louvre museets i Paris, hvilket er rigtig sejt. Jeg tror vi brugte mere end en time der inde. Frepp ville købe en Macbook, så han skulle lige guides igennem en masse ting. Men han fik den, og var super glad.
Vi havde stadig næsten to timer før vi skulle mødes foran teatret hvor vi skulle se Spiderman, så vi gik i nogle forskellige butikker på 5th Avenue. Da der var omkring 20 min. til vi skulle være der, satte vi kursen. Men vi troede at vi var faret vild, så vi spurgte en masse mennesker, fordi vi slet ikke kunne få placeringen af teatret til at passe med noget som helst. Men endelig fandt vi det, fem minutter før showet begyndte.
Showet var rigtig godt. Musikken var ikke den bedste, men historien og alting var rigtig godt. Så min første Broadway oplevelse var helt klart positiv.
Efter showet skulle vi spise på Hard Rock Cafe, der kun lå en blok væk, men Olivia og mig formåede at blive væk. Vi er dygtige. Selvfølgelig havde Olivias telefon bestemt sig for at gå død for strøm, så vi kunne ikke komme i kontakt med de andre. Vi gik rundt omkring teatret, men til sidst bestemte vi os for at gå hen til Hard Rock, vi var kommet forbi den på vej derhen, så vi vidste hvor den var. Heldigvis var de andre der, og stod og kiggede efter os. Så efter en rigtig god burger, tog vi tilbage til hotellet for at sove.

Alt i alt en helt fantastisk dag i New York.

Udsigten fra Top Of The Rock (Rockefeller Center)

Udsigten fra Empire State (Solen kom frem!)

Hvor World Trade Center engang var, den høje bygning i midten er et af de nye tårne

New York Skyline fra vand siden

Behøver jeg at sige hvad det er??

Spiderman på Broadway

Skøn afslutning på en fantastisk dag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar