onsdag, juli 24, 2013

To uger!

Så er der kun to uger tilbage! Jeg er ikke engang begyndt at pakke endnu! Jeg aner ikke hvad jeg skal smide i kufferten, jeg skal have tøj nok, men heller ikke for meget. Det er ikke let. Jeg har fået mine flytider og min YFU t-shirt. Hold da op den er stor! Jeg bestilte i en small, fik den i medium, men det er mande størrelser! Heldigvis sender YFU mig en trøje allerede idag i en x-small, forhåbentlig passer den en del bedre en den jeg har fået. Som du kan se på billedet er den mørkeblå, har et lille YFU mærke på brystet, og et stort mærke på ryggen, sammen med teksten yfu.dk.2 kommentarer:

 1. Hi :)
  My name is Maria, I'm from Poland and I also will be an exchange student in Maryland :) I'm taking part in Rotary Youth Exchange program and since 16th August I will live in Leonardtown.
  I just wanted to say hi. Our international adventure starts in a moment!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi Maria :-)
   I see that you're going to be south of D.C. where I'm going to be north. I really hope you'll have a great year. And I hope you'll keep reading my blog to see my experiences. Maybe I'll do something you also want to try :-)

   Slet