tirsdag, juni 18, 2013

Besøg på den amerikanske ambassade

Så er besøget på den amerikanske ambassade overstået.
Vi var nød til at køre hjemme fra sindsygt tidligt, for jeg havde en tid klokken kvart over elleve. Jeg var virkelig nervøs på vej der over, for jeg anede ikke hvordan det foregik. Men det forløb helt uden problemer.
Der var rigtig mange mennesker ved ambassaden, så jeg skulle stå i kø udenfor. Jeg kunne godt se, at jeg ikke kunne nå ind til min tid, for jeg havde jo ikke regnet med at der var så mange mennesker! Så min far var henne for at spørge en af vagterne. Han fortalte at tiderne kun er vejledende, så alle folk ikke kommer på samme tid. Så selvom min tid var klokken 11:15 og jeg først kom ind 11:40, havde det ingen betydning når jeg kom ind. Så jeg skulle først i en kø for at få tjekket om jeg havde bestilt tid, og så i en anden kø, før jeg måtte komme ind. Så skulle jeg aflevere min telefon, og gå igennem en metaldetekter. Min taske skulle gennemlyses, så det var ligesom i en lufthavn. Man må IKKE have iPad og computer med ind på ambassaden, overhovedet. Så lad være med at tage det med. Der var en foran mig der blev sendt hjem, fordi han havde en iPad med. Det skulle nødigt ske for dig.
Så kom jeg ind i et lille lokale hvor jeg skulle trække et nummer, og vente. Op til den første skranke, hvor jeg skulle aflevere alle mine papirer. Så sorterede hun i dem, klipsede nogle sammen og sådan noget. Så skulle jeg vente igen. Op til en anden skranke for at få taget fingeraftryk. Vente igen. Så op til en tredje skranke, hvor hun bare lige spurgte hvor jeg skulle hen, og hvor lang tid jeg skulle være af sted. Mest for at være venlig, tror jeg. Så fik jeg en kode så jeg kan følge mit pas med posten, og så gik jeg ud igen, fik min telefon og var færdig.
Der var intet interview over det. Så der er ingenting at være nervøs over.

Mine forældre sad på en cafe lige ved et lyskryds længere ned ad vejen, så jeg gik derned og fik noget frokost. Resten af dagen brugte vi på en tur på Strøget og Christianshavn, før turen gik hjem imod Nordjylland.

Lækre kager hos 'La Glace'


Ingen kommentarer:

Send en kommentar